Buitencamera

Welke buitencamera is geschikt voor mij; Voordat je je beveiligingscamera’s gaat kopen, dien je uiteraard vooraf te bepalen waar de camera’s dienen te komen, welk bereik ze kunnen bieden en wat je uiteindelijke totaalkosten zullen worden. Een beveiligingsplan is dan ook altijd de eerste stap. Je kunt altijd gebruik maken van de medewerkers van Beveiligingscameraonline, echter kun je dit ook vaak zelf mocht je in bezit zijn van een op schaal plattegrond. Om je hierbij te helpen, hebben we een korte beschrijving opgesteld, waarmee je direct zelf mee aan de slag kunt.

Buitencamera bestellen

 

Stel als voorbeeld je wilt graag een beveiligingscamera voor buiten installeren. Je hebt hierbij de keuze uit talloze camera’s waarbij je bijvoorbeeld een recorder bij benodigd hebt, aansluit op je wifi connectie of op je vaste netwerkverbinding. Overweeg hierbij altijd indien het mogelijk is (en indien je het wilt) om een apart bekabeling of kabelbuis aan te leggen welke vervolgens op je netstroom kan worden aangesloten. Een wifi connectie is hierbij stukken eenvoudiger op het gebied van de installatie maar let hierbij vervolgens wel op welk type beveiligingscamera buiten je neemt. Verlies aan beeldkwaliteit voorkom je namelijk niet bij de keuze voor een wifi aansluiting. Het zou toch zonde zijn indien je de inbreker uiteindelijk op heterdaad niet herkent.

Bewakingscamera buiten    Bewakingscamera zonder beugel    Bewakingscamera met beugel

90% procent van alle beveiligingscamera’s is een buiten camera!

De volgende stap, of wij noemen het liever overweging, is of je alleen de beveiligingscamera voor buiten nodig hebt of dat je wellicht toch een camera op een tweede plek buiten of juist binnen wilt toepassen. Denk hierbij vooruit indien mogelijk, vanwege het feit dat een beveiligingscamera bij installeren vaak niet gemakkelijk is zoals gedacht, je tweemaal montagekosten hebt en af en toe (afhankelijk van je keuze beveiligingscamera) je een nieuwe recorder nodig hebt. Zonde van je oude recorder vervolgens vinden wij!

Kortom ben je op zoek naar een beveiligingscamera voor buiten of binnen bestel dan bij Beveiligingscameraonline dan ben je verzekerd van een juiste camera welke geheel past op je specifieke wensen en normaliter binnen 1-3 werkdagen aan huis geleverd krijgt per postverzending. Daarnaast staan onze medewerkers tijdens kantooruren voor je klaar voor zowel hulp als advisering. Je eigendommen en jezelf verdienen een veilige thuishaven!

Tip: Bekijk eens onze HD beveiligingscamera’s, de HD beveiligingscamera’s zijn ook buiten te gebruiken!