Cameratoezicht

Cameratoezicht is heden ten dage een must om je kostbare bezittingen te beschermen. Met verzekeringen die moeilijk doen om je spullen te vergoeden en dieven die niet van andermans spullen kunnen afblijven, heeft men geen andere keus. Beveiligingscameraonline heeft een uitgebreid assortiment van beveiligingscamera’s, zo kunnen we iedereen voorzien van de juiste camera. Wij adviseren u graag om de juiste beveiligingscamera te vinden voor uw situatie. Zo kunnen wij een uitgebreid bewakingsplan met een offerte voor u opstellen.Zo weet u zeker dat u geen dooie hoek heeft in de door uw bewaakte huis/pand.

 

Cameratoezicht

Cameratoezicht privacy, wie en wat mag ik filmen?

Cameratoezicht in en rondom uw huis.
Cameratoezicht thuis is gewoon toegestaan, wel moet u rekening houden met twee factoren: De openbare weg moet zo min mogelijk in beeld zijn van uw bewakingscamera, dus hij mag wel in beeld zijn, maar niet per se gericht op de weg. Als u cameratoezicht heeft moet u een sticker hebben waar u aangeeft dat u gebruik maakt van een bewakingscamera. Als u deze factoren meeneemt, kunt u gewoon uw beveiligingscamera installeren.

Cameratoezicht in en rondom uw winkel/werkplek.
Het plaatsen van bewakingscamera’s voor uw veiligheid en de veiligheid van uw personeel, bezittingen en klanten is uiteraard toegestaan. Wel moeten u rekening houden dat u de rechten van uw klanten en personeel niet schendt. Zo is een beveiligingscamera toepassen bij een afrekenbalie toegestaan, maar bij pashokjes is dit dan weer niet toegestaan. Ook moet iedereen die uw winkel binnenloopt geïnformeerd worden dat er gebruik wordt gemaakt van een beveiligingscamera, u kunt dus aan uw deur een sticker plakken met deze informatie. Bekijk onze cameratoezicht sticker.