Uitleg Termen

We begrijpen dat sommige afkortingen en termen die in de beveiligingscamera branche gebruikt worden, niet voor iedereen duidelijk zijn.
Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet.

HD-SDI

HD-SDI staat voor High Definition Serial Digital Interface, de HD-SDI beveiligingscamera’s hebben beeld en geluid via een coax kabel, dit was voorheen alleen mogelijk als u een standaard camera nam. Wou je HD, dan moest je voor een IP camera gaan.

Coax kabel

Een coax kabel is een kabel die beeld en geluid van uw beveiligingscamera naar uw recorder en monitor brengt. Onze coax kabels  zijn ook voorzien van een voedingskabel voor de beveiligingscamera, dit betekent dat u geen stroom nodig heeft bij uw beveiligingscamera.

SD kaart

Een SD kaart is een geheugen kaart, doormiddel van een SD kaart kunt u uw beelden van uw beveiligingscamera opslaan. Wel heeft u een beveiligingscamera nodig met een SD kaart slot. Als u uw beelden wilt bekijken stopt u eenvoudig uw SD kaart in uw computer en de beelden zijn te bezichtigen. Hoeveel u kunt opnemen met een SD kaart is afhankelijk  van de geheugen  van de kaart. Bij beveiligingscamera’s van Beveiligingscameraonline hoeft u niet telkens de beelden zelf te verwijderen, u kunt instellen dat dit vanzelf gedaan wordt via de software.

PoE

PoE staat voor Power over Ethernet. Als de beveiligingscamera is  voorzien van PoE betekent dit dat het mogelijk is om de stroom en data over dezelfde netwerk kabel te sturen. U heeft geen stroom nodig bij uw beveiligingscamera, want dit wordt dan eenvoudig voorzien door de netwerkabel.

IP66 

IP66 betekent dat de beveiligingscamera waterbestendig en vandaalbestendig is. Al onze buiten beveiligingscamera’s zijn IP66.

PTZ

Pan Tilt Zoom, is een benaming voor het op afstand bestuurbare beveiligingscamera’s. Deze beveiligingscamera’s kunnen tot wel 100x inzoomen.