HD-TVI

Mocht je twijfelen of uitleg willen omtrent de mogelijkheid voor een HD-TVI camera aan te schaffen? Wij willen je graag de voordelen om eventueel voor een HD-TVI camera systeem te kiezen op een rijtje zetten. Een HD-TVI camera systeem maakt gebruik van een (full) HD beeldweergave door middel van het toepassen van een coax kabel. Kies hiervoor bijvoorbeeld de RG59 met voeding welke door ons uitvoerig is getest omtrent je juiste en scherpste beeldkwaliteit. Tevens zal de spanning door middel van deze coax kabel verlopen via je systeem, waardoor de keuze van de juiste kabel nog belangrijk is bij de keuze voor een HD-TVI camera! Het grootste voordeel omtrent een HD-TVI camera is dat ondanks dat de camera analoog is u nog haarscherp HD beeld hebt.

Eenvoudig meerdere HD-TVI camera’s toepassen.

Mocht je twee HD-TVI beveiligingscamera’s willen toepassen maar maar met een coax kabel? Neem dan een video balun zo hoeft u niet nog een extra kabel aan te schaffen. De tweewegse audio communicatie geleid ook via 1 enkele coax kabel, meer dan 60 frames per seconde, en het software systeem is geheel gratis te downloaden. Mocht je echter tevens een alarmsysteem willen combineren met het HD-TVI camera systeem dan is dit geen enkel probleem en zeer eenvoudig te installeren door middel van de HDMI uitgang met een koppeling naar een HDMI DVR. Uiteindelijk zal hierdoor bij de keuze van een HD-TVI camera systeem en een alarmsysteem de uiteindelijk kosten oftewel de uitgaven beduidend lager zijn ten opzichte van de overige camera systemen.

Liever een offerte ontvangen? Dat kan!

Wanneer je liever een offerte wilt is dit gewoonweg mogelijk bij ons. Wij stellen een uitgebreide bewakingsplan voor u samen met uitgebreide uitleg zodat uw situatie zo goed mogelijk wordt bewaakt. We streven erna uw offerte aanvraag binnen 24 uur te verwerken. Wil je zo goed mogelijk worden geholpen? Stuur ons dan ook een plattegrond, zodat we je zou goed mogelijk kunnen helpen. Heb je enige vragen of opmerkingen omtrent onze beveiligingscamera’s? Neem gewoonweg contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag met al uw vragen.