Recorder 

Wilt u uw beelden opslaan? Dan heeft u wellicht een recorder nodig. Een recorder voor je beveiligingscamera niet altijd nodig. Mocht je een IP camera of WiFi camera willen aanschaffen dan is het mogelijk dat uw beveiligingscamera is voorzien van een SD-kaart slot. Dit betekent dat u doormiddel van een SD kaartje ook uw beelden kunt opslaan. Zo voorkomt u onnodige hoge kosten voor een recorder. Mocht u uw beelden langer willen opslaan of wilt u een HD-TVI systeem toe passen? Dan raden wij uiteraard een recorder aan. Let op! Vergeet bij het aanschaffen van uw recorder niet de harderschijf. Deze is te verkrijgen tot en met 4000 GB!

Hoelang kan ik opnemen met een recorder?

Hoelang je kan opnemen met een beveiligingscamera recorder is per beveiligingscamera anders. Niet iedere beveiligingscamera heeft dezelfde beeldkwaliteit en dat zorgt ervoor dat niet iedere camera dezelfde ruimte inneemt. Dus wanneer je wilt weten hoeveel beeldmateriaal je kan opslaan met een recorder moet je eerst weten welke beveiligingscamera je wilt gaan toepassen. Ook is er een verschil tussen HD-TVI en IP-camera, in de zin van capaciteit van het beeldmateriaal. Wil je meer informatie over hoelang u kunt opnemen met een recorder? Dan raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Het verschil tussen een standaard en PoE recorder.

Het verschil tussen een standaard en PoE recorder is eenvoudig uit te leggen. Een standaard recorder is te gebruiken voor camera’s die niet via een internetverbinding verlopen. Dus wanneer je HD-TVI camera gaat toepassen kan je kiezen voor een standaard recorder of een HD-TVI recorder. Wanneer je wilt dat uw netwerk camera via een internetverbinding verloopt en je wilt of kan niet de IP camera voorzien van stroom, kun je een PoE recorder toepassen. Deze recorder voorziet uw IP camera’s van stroom en zo hoeft u dusdanig alleen een netwerk kabel te trekken naar de camera.