WiFi camera 

Wil jij een WiFi camera gaan toepassen? Dan ben je bij Beveiligingscameraonline.nl aan het juiste adres! Wij hebben diverse wifi beveiligingscamera’s in onze assortiment die erg goed toe te passen zijn in elke situatie. De wifi camera’s zijn van uitermate sterk kwaliteit, dit betekent niet dat u te veel betaald, niet bij ons! Naast onze uitermate sterke kwaliteit hebben we ook zeer scherpe prijzen online. Al onze WiFi camera’s komen met 3 jaar fabrieksgarantie. Heb je vragen over onze wifi camera’s? Neem contact op met onze medewerkers, zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Wat zijn de voordelen van een WiFi beveiligingscamera?

Wanneer je kiest voor een WiFi beveiligingscamera heeft dat nogal zijn voordelen. Natuurlijk is een van de voornaamste reden om te kiezen voor een WiFi camera dat u niet hoeft te worstelen met allerlei kabels, zoals bij de IP camera, gewoonweg draadloos gebruiken en bekijken, lekker simpel toch? Een andere voordeel vaan een Wifi beveiligingscamera is dat u overal al uw beelden kunt bekijken, achteruit spoelen en een alarm ontvangen. Dus mocht u op het werk zijn en verwacht u thuis geen bezoek? Kunt u eenvoudig doormiddel van uw smartphone aangeven dat u de alarm functie wilt aanzetten, zodra dit is gebeurd krijgt u zodra er beweging wordt gedetecteerd in de door uw beveiligde pand of huis een notificatie vanuit uw smartphone. Zo bent u ten alle tijden alert wat er gebeurd. Naast dat heb je ook als voordeel dat je bij de WiFi camera een ingebouwde microfoon en mits uw gewenste camera PTZ heeft kunt u deze eenvoudig bedienen overal ter wereld!

Nederlandse handleidingen bij Beveiligingscameraonline.nl!

Wanneer je kiest om een beveiligingscamera aan te schaffen bij ons kun je ervan uitgaan dat je een Nederlandse handleiding ontvangt. Met de Nederlandse handleiding die voor stap voor stap uitlegt hoe en wat je moet doen, is het installeren een fluitje van een cent! Onnodige kosten maken en een monteurs laten langskomen is bij ons verleden tijd. Mocht je er niet helemaal uitkomen kun je ook nog altijd contact op nemen met ons, wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent het installeren van uw beveiligingscamera!