IP camera

Ben jij van plan een IP camera toe te passen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bij Beveiligingscameraonline.nl hebben diverse IP camera ter beschikking zodat u zo veilig mogelijk thuis voelt. Een IP camera is een camera die via uw netwerk loopt. Met een ethernet kabel die via uw modem loopt zorgt u voor de verbinding van uw camera. Pas ook een PoE injector toe om deze ook meteen van stroom te voorzien. Zo hoeft u geen stroom te hebben bij uw beveiligingscamera. Wil je meer informatie over een ip camera? Klik dan hierboven op een van onze beveiligingcamera’s over neem contact op met onze klantenservice, die helpen u graag verder!

IP camera geschikt voor je woning of kantoor?

Ben je op zoek naar een IP camera dan ben je verzekerd van een haarscherpe beeldkwaliteit. Let hierbij wel op dat je de juiste bekabeling en de HD IP camera variant neemt. Een IP camera is het beveiligingssysteem van heden ten dagen en wordt voornamelijk toegepast voor de kleine kantoorruimtes en voor de woningbouw. Wil je namelijk actueel je eigendommen kunnen aanschouwen via bijvoorbeeld je smarthphone dan is de camera IP de enigste oplossing hiervoor. Een IP camera buiten of voor binnen is te gebruiken in combinatie met een wifi of ethernet (vaste internetkabel) aansluiting. Zo wordt de IP camera ook wel in de volksmond wifi camera genoemd. De beveiligingscamera verstuurd de beelden via het computernetwerk naar extern geheugen zoals een externe harde schijf of rechtstreeks naar je opslag van je computer. Controleer altijd vooraf je internetsnelheid oftewel abonnement voordat je besluit een IP camera wifisysteem te bestellen of voordat je een IP camera wilt installeren. Waarom? De IP camera kan voor een vertraging in je internetsnelheid veroorzaken. Twijfel je? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers en wij adviseren of controleren het voor je.

Wifi IP camera ideaal voor de mobiele consument van tegenwoordig!

We zijn tegenwoordig steeds meer mobiel geworden. Bankzaken, abonnementen en zelfs voedingswaren worden tegenwoordig per mobiel besteld. Hierdoor is de Wifi IP camera een ideale oplossing voor degene die via zijn telefoon zijn eigendommen 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten kan houden op straat, op het werk of zelfs op vakantie! Ben jij ook een mobiele consument van tegenwoordig? Of bestel je liever een overige bewakingscamera?

IP cams voor je gehele woning of kantoorruimte!

Heb je een eigen onderneming en wil je graag veilig je bedrijfspand verlaten, maar toch op de kosten letten? Overweeg dan op IP cams toe te passen voor zowel binnen als buiten. Meerdere IP cams zijn relatief eenvoudig aan te sluiten op je netwerk oftewel wifi verbinding. Echter controleer nogmaals vooraf je capaciteit aan opslag van je videobeelden en welke invloed de camerabewaking heeft op je internetsnelheid. Laat jij binnenkort ook je bedrijf veilig achter tijdens je vakantie of na sluitingstijd?

IP cam indien je graag je garage of tuin wilt bewaken

Indien je woning, tuin of garage afgelegen of een donkere plek is, is dit uiteraard aantrekkelijk voor criminelen oftewel de inbrekers. Deze plekken worden allereerst benadert wegens het onopvallend kunnen opbreken van de ruimte. Echter door middel van de IP cam hou je ook deze plekken haarscherp in de gaten. In combinatie met een verlichting welke aangaat met een bewegingssensor zal de crimineel zich tweemaal bedenken voordat hij aan de inbraak gaat beginnen. Let echter wel op dat je verlichting op beweging niet je beeldkwaliteit van je camera beïnvloed. Inbrekers kennen hun trucjes natuurlijk en richting je verlichting op de camera waardoor je alleen een mooie lichtkleur op je camerabeelden ziet. Ben je inbrekers voor en geniet van je welverdiende nachtrust! Heb je geen bewegingssensor op je verlichting? Overweeg dan de IP camera nachtzicht en houdt je inbrekers ook tijdens de nacht haarscherp in de gaten!