PoE camera

De PoE camera is een camera die geen voeding nodig heeft omdat je via de UTP (internet) kabel de beveiligingscamera voorziet van stroom. Al onze IP beveiligingscamera zijn voorzien van PoE (Power over Ethernet), zo hoeft u geen stroom te hebben bij uw beveiligingscamera en is dit gemakkelijker te installeren omdat je dan maar één kabel hoeft te trekken. Wie en wat mag u eigenlijk opnemen met uw PoE camera? Bekijk de cameratoezicht pagina.

 

Assortiment van Power over Ethernet camera's

Hoe installeer je een PoE IP camera?

Als allereerst heeft u bij uw PoE IP camera ook een PoE injector nodig. Dankzij deze PoE injector heeft u geen stroom nodig bij uw IP camera. Nu gaat u bepalen waar uw beveiligingscamera gaat komen. Als u dat heeft gedaan, kunt u de gaatjes boren met de drill template. Een drill template is een sticker waarop je kan zien waar je precies moet boren.

Drill Template beveiligingscamera

Als u uw gaatjes heeft geboord en uw beveiligingscamera vast heeft geschroefd, is het nu tijd om de UTP-kabels aan te sluiten.
Stap 1 Pak uw UTP kabel en verbindt deze met uw beveiligingscamera.
Stap 2 Sluit de andere kant van de UTP kabel aan op uw PoE injector.
Stap 3 Aan de achterzijde van de PoE injector heb je nog een aansluiting. Sluit hier een andere UTP kabel op aan.
Stap 4 Sluit de andere kant van die UTP kabel dan weer aan op uw modem.
Als u deze 4 stappen heeft gevolgd, is uw beveiligingscamera aangesloten op uw netwerk.

PoE injector installeren

Het volgende wat u moet doen is uw beveiligingscamera installeren op uw netwerk. Dit doet u doormiddel van de meegeleverde software cd te installeren en de instructies door te nemen die u bij uw beveiligingscamera krijgt. Hulp nodig om uw beveiligingscamera te installeren op uw netwerk? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice.