Royal Safety

Branden, inbraken, werkongevallen, vluchtmisdrijven, noem maar op. Je zou er je goed humeur van verliezen! Gelukkig doe je dat niet, daar zijn we zeker van. Wij bij Royal Safety ook niet trouwens, daar staan we voor. Maar ergens knaagt het wel wat. Er zijn zoveel mogelijkheden op ongevallen en ongelukken. Of zoals algemeen geweten: het schuilt soms in een klein hoekje. Een handdoek te dicht bij het kookvuur, of een slecht geplaatste rookmelder bijvoorbeeld. En wat te denken van bouwwerven, of niet-geinspecteerde speeltuigen. En je moet het maar eens voor hebben, dat die AED net fout werd aangesloten. Dan lig je daar, met stokkende tikker.

Samen gaan we voor veiligheid

Voor alle bovenstaande foutjes, biedt Royal Safety een oplossing. Beter voorkomen dan genezen, geldt het gezegde toch? Onze slogan is niet voor niets ‘Samen gaan we voor veiligheid’. Veiligheid is onze specialiteit, op heel wat gebieden. Onze medewerkers denken met u mee, adviseren en zoeken samen met u naar de ideale oplossing. En elk van hen heeft zijn eigen werkgebied, zodat we vooral kwaliteit leveren, en geen kwaliteit.

Samen met u kunnen we een volledig safety-plan samenstellen, volledig afgestemd op jouw wensen en noden. We zetten de juiste mensen in en combineren zo een oplossing voor brandveiligheid in combinatie met bewakingscamera’s bijvoorbeeld. We zorgen voor de veiligheid die je wil, zodat jij op de twee oren kan slapen. Zowel overdag als ’s nachts.

Gevaar op de werkvloer

En wat te denken van de werkvloer. Op de gewone vloer zijn ongevallen nog redelijk beperkt, maar kijken we naar buiten, zie je op heel wat werven gevaar. Elke werknemer die een stelling op moet, wil je veilig terug beneden krijgen, toch? Royal Safety zet ook in op inspectie van bouwwerven en kijkt na of hijsmiddelen bijvoorbeeld stevig genoeg zijn, of dat de valbeveiliging goed werd geplaatst.

Kortom, Royal Safety zorgt voor jouw veiligheid!