Beveiligingscamera

Een beveiligingscamera is de ideale oplossing om je woning zowel binnen als buiten in de gaten te houden. Het is bewezen dat een zichtbare camera een inbreker afschrikt. Dit is een reden waarom er veel dummy camera’s worden opgehangen. Maar de professionele inbreker weet inmiddels welke camera nep of echt is. Als je echt je woning professioneel wilt beveiligen is een beveiligingscamera de enige echte optie. De camera geeft jezelf een veilig gevoel omdat je de woning constant in de gaten kan houden. Daarbij helpt de camera om mee te kijken. Stel dat er toch wordt ingebroken, dan is alles meteen automatisch gefilmd. De kans dat de inbrekers duidelijk in beeld zijn is groot. Dit maakt de pakkans voor een inbreker een stuk groter. Voor inbrekers is dit ook een reden om een woning over te slaan, zodra er een beveiligingscamera hangt.

 

Beveiligingscamera is gemakkelijk te installeren in je woning

 

Sommige woningeigenaren willen al veel langer een beveiligingscamera in hun woning. Maar ze zijn bang voor de enorme hoeveelheid werk die erbij komt kijken. Vroeger was een camera ophangen inderdaad geen klus die je even uitvoert. Er moest een expert bijkomen en de er moesten dikke kabels door het huis richting een speciaal geprepareerde computer getrokken worden. Gelukkig zijn de meeste systemen vandaag de dag op basis van plug & play. Hiermee kan je vrij eenvoudig zelf een camera installeren. Het trekke van dikke kabels is tegenwoordig ook niet meer nodig dankzij een beveiligingscamera draadloos. De camera kan geïnstalleerd worden met een accu en zo vrijwel overal in en rond de woning geplaatst worden.

 

Beveiligingscamera draadloos is de ideale oplossing als je geen kabels wilt trekken

 

Eigenlijk heb je vanaf nu geen reden meer om je woning niet te beveiligen. Met een beveiligingscamera draadloos kan je draadloos je volledige woning beveiligen. De camera’s worden aangesloten op het wifi netwerk en houden zo de woning continu in de gaten. De beelden van de camera worden gedeeld via je eigen wifi netwerk. Via dit netwerk blijft je woning continu beveiligd. De beelden worden gedeeld en kan je zelfs op je vakantielocatie bekijken. Dit geeft een veilig gevoel omdat je echt overal kan meekijken in en rond je woning.