5 beveiligingstips van deze slotenmaker

Wanneer je je huis optimaal wilt beveiligen, dan moet je bij deze slotenmaker zijn. Wil je immers handig gebruikmaken van kennis, dan kan je allerlei handige tips natuurlijk goed gebruiken. Alleen al omdat je dan een stuk geruster in huis zit. Deze 5 zijn in ieder geval van belang.

1 Smartphone als hulpmiddel

Het is belangrijk om alles in goed perspectief te zetten. Zo meent deze slotenmaker dat het gebruik van beveiliging met behulp van een smartphone een goede zet is. Dit is echter alleen zo wanneer het aanvullend wordt gebruikt, als extra beveiliging, niet als enige beveiliging.

2 De juiste sloten volgens deze slotenmaker

Ook het kiezen van de juiste sloten is een belangrijke factor. Dat betekent bijvoorbeeld dat het slim is om voor een slot met keurmerk te kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan een raamslot met keurmerk. Dit is ideaal om zeker te zijn van de veiligheid.

3 De juiste mate van verlichting

Ook de juiste mate van verlichting speelt een belangrijke rol. Zo zorg je ervoor dat er altijd goed zicht is. Dit is volgens deze slotenmaker minstens zo belangrijk als goed afsluiten. Inbrekers blijven immers liever uit zicht wanneer zij aan het werk gaan. Dit helpt.

4 Bewoond laten lijken

Ook het bewoond laten lijken van een huis kan veel goeds doen. Door gewoon enkele zaken zo te plaatsen alsof er iemand is, werkt al heel goed. Denk aan gebruikte glazen of kopjes op tafel, alsof er net koffie is gedronken. Dit geeft een goed beeld.

5 Maak er optimaal gebruik van

Goede beveiliging werkt alleen wanneer het ook daadwerkelijk in gebruik is. Wie wel allerlei maatregelen neemt, maar er vervolgens niets mee doet, is niet slim bezig. Wanneer iets is aangelegd of gemonteerd, maak er dan ook gebruik van. Zo is er optimale bescherming te verkrijgen.